Eredivisie

Robben ontbreekt op eerste training FC Groningen

Arjen Robben heeft nog niet besloten of hij komend seizoen ook uitkomt voor FC Groningen. De 37-jarige voetballer zal in ieder geval niet aanwezig zijn bij de eerste training van de club op deze zaterdag. Daaruit hoeven nog geen conclusies te worden getrokken, benadrukken speler en club.

"Arjen heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Tot die tijd volgt hij zijn eigen programma", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen. "Wij houden hierover contact met elkaar en geven hem als club alle tijd en ruimte om een weloverwogen keuze te maken over zijn toekomst."

Fledderus zegt dat de club hoopt dat Robben nog een jaar doorgaat als speler in Groningen. "Maar we zullen iedere beslissing die hij neemt uiteraard respecteren. Wij zijn hem sowieso al ontzettend dankbaar dat hij afgelopen seizoen deel uitmaakte van de spelersgroep. Wij hopen op een vervolg, maar wachten dit rustig af en hebben hiervoor geen termijn gesteld met elkaar. De competitie begint immers pas half augustus."


In dit artikel is informatie van ANP gebruikt - ESPN.NL

Dit artikel delen