KPN Teamgenoot

Sem voor één dag assistent-trainer bij Sparta Rotterdam via de KPN Klasgenoot

Sem is van jongs af aan fanatiek supporter van Sparta Rotterdam. Door chronische astma en diverse allergieën volgt hij zijn lessen op school via de KPN Klasgenoot. Ook het bezoeken van zijn favoriete eredivisieclub behoort niet tot de mogelijkheden: als teamgenoot werd Sem daarom verrast om één dag mee te lopen als assistent-trainer.

Bekijk de hartverwarmende video hieronder en zie hoe onder andere hoe Rogier Hoek (hoofd medische staf), Bas Nagtegaal (fysiotherapeut), Nick Olij (keeper), Arno Verschueren (Speler) en Bart Vriends (aanvoerder) Sem een onvergetelijke dag bezorgen. 

Klassecontact

Dankzij KlasseContact kunnen kinderen die langdurig ziek zijn blijven meedoen met hun klas. Thuis of in het ziekenhuis gebruiken deze kinderen een laptop die verbonden is met een ICT-set in de klas; de ‘KPN Klasgenoot’. Zo blijven ze in contact met hun klasgenootjes en hoeven ze geen school te missen.

Slimme techniek

KlasseContact zorgt via een mobiele of vaste verbinding dat zieke kinderen met school en klasgenoten worden verbonden. Dankzij deze techniek kunnen zieke leerlingen blijven meedoen aan de lessen en via woord en beeld communiceren. Zelfs een vraag stellen is mogelijk, door virtueel ‘een vinger op te steken’.

KlasseContact maakt het mogelijk om tijdens de lessen maar mogelijk ook in de pauze of buiten schooltijd contact te houden met klasgenoten. Dat is voor de zieke leerling van groot belang. Ze voelen zich verbonden met hun klasgenoten en lopen minder leerachterstand op.

Dit artikel delen