Eredivisie

Test je kennis over de eredivisie met de nieuwe quiz-app Blikkie Terug

Voetbalkenners opgelet: FOX Sports heeft, in samenwerking met Crowd, de gloednieuwe quiz-app ‘Blikkie Terug’ gelanceerd. Voetballiefhebbers kunnen hierin elkaar uitdagen en voor eens en altijd aantonen wie de grootste kenner is. Wie herkent de meeste Eredivisie-hoogtepunten?

Scoorde ADO Den Haag-keeper Martin Hansen met de hak of met een omhaal tegen PSV? Belandt een spectaculair schot op de lat of in de kruising? In ‘BlikkieTerug’ beantwoorden deelnemers vragen over de Eredivisie aan de hand van fragmenten. Vaak van spectaculaire goals en spraakmakende momenten uit de rijke geschiedenis van de Eredivisie.

Net als in een penaltyserie, wint degene die na vijf fragmenten de hoogste score heeft. Het puntenaantal wordt bepaald aan de hand van goede antwoorden én de snelheid van het beantwoorden. Deelnemers kunnen tegen willekeurige tegenstanders spelen, maar ook vrienden uitnodigen via bijvoorbeeld Whatsapp.


‘BlikkieTerug’ is nu te spelen met een speciale serie hoogtepunten van het afgelopen Eredivisieseizoen en het speelveld ’10 jaar Eredivisie’. Er worden regelmatig nieuwe ‘speelvelden’ toegevoegd.

De app ‘BlikkieTerug’ is nu gratis beschikbaar voor iOS en Android via de officiële stores:

Dit artikel delen