Eredivisie Awards

Voetbal telt op ieder veld

Je scoort er de mooiste goals, viert er samen de overwinning en steunt elkaar als het even niet loopt. Maar één ding is zeker. Of je nu speelt in de Eredivisie of op een Cruyff Court; Voetbal telt op ieder veld.

De campagne Voetbal telt op ieder veld komt voort uit een mooie samenwerking tussen de Eredivisie, ESPN, de VriendenLoterij en de Cruyff Foundation. Zoals Johan Cruijff zei: ‘Alleen kun je niet, je moet het samen doen’.

Cruyff Foundation

Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. De Cruyff Foundation creëert ruimte voor kinderen en jongeren om te sporten en spelen. Dit doen zij door middel van sportprojecten voor kinderen met een handicap, het inrichten van de sportieve buitenruimte in aandachtsgebieden en maatschappelijke sportprogramma’s.

Een van deze projecten zijn de Cruyff Courts, velden inclusief sportaanbod, die wereldwijd worden gerealiseerd. Niels Meijer, directeur Cruyff Foundation: "Naast dat sporten natuurlijk gezond is voor de ontwikkeling van kinderen, merk je ook dat sport en bewegen verbindt. Onderzoek toont aan dat 98% van de buurt een Cruyff Court een toegevoegde waarde vindt. 95% ziet dat de sociale cohesie wordt bevorderd. Oftewel, kinderen ontmoeten elkaar daar."

Gratis kans op VIP-kaarten PSV-Ajax

Hoe kan jij helpen? De campagne Voetbal telt op ieder veld onderstreept het belang van voetbal voor iedereen. Onderdeel van de campagne is een winactie waarbij de opbrengst van de verkochte loten ten goede komt aan de Cruyff Foundation. Om dit aan te jagen worden mooie prijzen aangeboden.

Maak bijvoorbeeld gratis kans op VIP-kaarten voor de wedstrijd PSV-Ajax. Met een diner op sterrenniveau in de Legends Lounge bevind je jezelf tussen BN’ers onder het genot van een culinair hoogtepunt. Vervolgens kijk je het duel vanaf luxe stoelen op de 3e etage van het Philips Stadion. Maak gratis kans op deze fantastische prijs. Ga naar vriendenloterij/win en speel mee.

De komende weken blijf je kans maken op te gekke prijzen, want vier weken lang zullen er diverse winacties gelanceerd worden. Houd de actiepagina vriendenloterij.nl/win dus in de gaten om kans te blijven maken.

Dit artikel delen