Eredivisie

Wie is jouw Eredivisie OneToWatch?

Dit weekend gaat het nieuwe Eredivisieseizoen van start! Het belooft nu al een bijzonder seizoen te worden. De Eredivisie bestaat dit seizoen 65 jaar, maar vooral de terugkeer van fans kijken wij enorm naar uit. Net als de rest van voetbalminnend Nederland.

Hoe het seizoen gaat lopen weten we niet, maar één ding weten we zeker; er staan weer nieuwe sterren op. Nieuwe talenten of ervaren toppers die ons versteld doen staan. Dat is de zekere factor van ons voetbal.

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit seizoen op zoek naar de smaakmakers van het seizoen 2021/22. Wordt Zahavi topscorer van de Eredivisie? Of toch weer een spits uit het rechterrijtje? Weet Jurriën Timber zich opnieuw in de kijker te spelen? Of gaat Guus Til het verschil maken? Wie staat er na het vertrek van Danilo bij FC Twente dit seizoen op? En wat kunnen we van promovendi als Go Ahead Eagles, N.E.C. Nijmegen of SC Cambuur verwachten?

Om deze oneindige pre-season discussie kracht bij te zetten, blikken we samen met supporters, (oud)spelers, data-specialisten en andere liefhebbers vooruit op het nieuwe seizoen. Kies jouw Eredivisie One To Watch, deel je keuze en maak kans op seizoenkaarten

Dit artikel delen