Eredivisie

Wim Jonk, staf en directie drie jaar langer verbonden aan FC Volendam

FC Volendam zet een belangrijke stap in de continuïteit van de ingeslagen weg die de club de afgelopen jaren heeft bewandeld. Trainer Wim Jonk verlengt het contract met de club uit zijn geboortedorp tot de zomer van 2026. Ook de overeenkomsten van de directie van FC Volendam worden voor dezelfde periode voortgezet. Tevens heeft het bestuur zich voor deze drie jaar gecommitteerd aan de uitgestippelde plannen.

In zijn vierde seizoen als trainer van FC Volendam hebben Wim Jonk en zijn mannen de wind in de zeilen in hun strijd voor lijfsbehoud in de Eredivisie. Na de 3 – 1 zege op FC Emmen bezetten de oranjehemden de veertiende plaats met 23 punten uit 24 duels. Onder Jonk promoveerde FC Volendam na dertien jaar naar het hoogste niveau en maakten diverse spelers via FC Volendam een sprong in hun sportieve carrière.

Ook op het organisatorische vlak hebben Jonk en zijn team een grote bijdrage geleverd aan de professionalisering van de club. Een ontwikkeling die nog niet af is en waar alle betrokkenen zich graag voor blijven inzetten.

Dit artikel delen