Eredivisie

Wout Brama en FC Twente langer met elkaar door

Wout Brama heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij FC Twente. Het contract van de 34-jarige aanvoerder loopt tot nu medio 2022.

“Ik kijk uit naar een nieuw seizoen bij de club, mooi dat de voorbereiding morgen weer begint", vertelt Wout Brama op de website van FC Twente. "De supporters zijn weer terug in het stadion en ik verheug me erop om er samen een mooi seizoen van te maken. Ik ben fit en wil komend seizoen belangrijk zijn voor de ploeg.”

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente: “Wout is met zijn ervaring en voetballende kwaliteiten een belangrijke schakel in de selectie, daarom zijn we blij dat hij er komend seizoen weer bij is. Hij is al een week eerder met zijn voorbereiding begonnen. Dat tekent zijn instelling en motivatie voor het nieuwe seizoen."

Ik kijk uit naar een nieuw seizoen bij de club, mooi dat de voorbereiding morgen weer begint
Wout Brama

Carrière Wout Brama

Als 12-jarige jeugdspeler kwam Brama in 1999 binnen bij de jeugdopleiding van FC Twente. De middenvelder debuteerde in 2005 in de eerste selectie. Wout Brama maakte met het winnen van de landstitel, de KNVB beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal alle grote successen van FC Twente mee.

In het najaar van 2014 vertrok Brama naar PEC Zwolle en begin 2017 maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Een jaar later speelde Brama in Australië voor Central Coast Mariners en keerde na de degradatie van FC Twente in 2018 terug in De Grolsch Veste. Brama speelde tot dusver 377 officiële wedstrijden voor FC Twente en scoorde daarin elf keer.

Dit artikel delen