Deliveroo

Binnenkort jouw club zien spelen vanaf de tribune in het stadion? Bestel nu je favoriete eten bij Deliveroo, gebruik de code EREDIVISIE bij het afrekenen en maak kans op twee tickets voor een eredivisiewedstrijd naar keuze!  ​

Je hebt tot 30 september 2020 om een bestelling te plaatsen. Je dient de bestelling te plaatsen bij Deliveroo Nederland via de mobiele app of via de website. De winnaars worden vóór 31 oktober 2020 op de hoogte gebracht via e-mail.

Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland met een minimumleeftijd van 18 jaar. Er zijn 18 x 2 kaarten te winnen gedurende de actieperiode, die loopt van 9 september 2020 tot en met 30 september 2020

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hoe voeg ik de code toe? 
Tijdens het afrekenen van je bestelling klik je op 'Voeg kortingscode toe’. Hier vul je vervolgens de code EREDIVISIE in. Let op: je dient deze geheel in hoofdletters in te vullen!

Hoe vaak kan ik de code gebruiken?
Je kunt de code één keer gebruiken.

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?
De minimale bestelwaarde om kans te maken op tickets is € 5,- exclusief bezorgkosten. 

Help, de code werkt niet!
Mocht de code niet werken, dan zou het kunnen dat jouw telefoonnummer en/of adres ook op een ander account is opgeslagen. Ga daarom goed na of je misschien familie, vrienden of huisgenoten hebt die jouw gegevens in hun Deliveroo app hebben opgeslagen. Heb je de code al eens eerder gebruikt? Dan kun je deze niet nog een keer gebruiken.

Ik heb een andere vraag die hier niet tussen staat..
Stuur dan een e-mail naar klantenservice@deliveroo.nl

ACTIEVOORWAARDEN

Klik hier voor de volledige actievoorwaarden (PDF).