Logo 18+, speel bewust

Stem nu op de Voetbal Geeft Prijs 2022/'23!

Met de Voetbal Geeft Prijs daagt de VriendenLoterij jaarlijks alle eredivisieclubs uit om een vernieuwend en impactvol maatschappelijk project op te zetten. Er zijn 10 projecten geselecteerd die kans maken om de Voetbal Geeft Prijs 2022/'23 te winnen. Jij bepaalt samen met de vakjury welk project de prijs pakt en een VriendenLoterij-cheque ter waarde van €50.000, €30.000 of €20.000 wint. Stem nu op jouw top-3 en maak kans op twee seizoenkaarten van je favoriete club!

Geef jouw stem door!

Bekijk hieronder jouw drie keuzes, vul je gegevens in om te stemmen en kans te maken op twee seizoenkaarten 2023/'24!

Verwerken..
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Actievoorwaarden

  • Door je gegevens in te vullen ga je akkoord met de actievoorwaarden
  • Je kan maximaal 1x meedoen aan de actie
  • Meespelen in de VriendenLoterij is geen verplichting voor deelname aan deze actie
  • De VriendenLoterij verwerkt je gegevens volgens haar privacy statement

Alles wat je wilt weten over de Voetbal Geeft Prijs!

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Met de 'Voetbal Geeft Prijs 2022/'23’ worden eredivisieclubs gestimuleerd om nieuwe, impactvolle maatschappelijke projecten te realiseren. Uit alle inzendingen worden door zowel een jury als het publiek gezamenlijk de beste drie plannen gekozen, die beloond worden met een projectfinanciering van €50.000, €30.000 of €20.000.

We vragen je om drie stemmen uit te brengen, waarbij jouw eerste stem gegarandeerd een euro oplevert voor de desbetreffende club om maatschappelijke impact te kunnen realiseren. Dit is niet het geval voor je tweede en derde keuze. Deze stemmen tellen wél mee voor de uiteindelijke winnaars.

Je kunt zelf stemmen van maandag 8 mei tot en met zondag 11 juni 2023, de winnaars worden bekendgemaakt begin juni.

We hebben je gegevens nodig om contact met je op te nemen en de eventueel gewonnen seizoenkaarten toe te kunnen sturen. Daarnaast is het mogelijk (maar niet verplicht) om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van de Eredivisie en/of de VriendenLoterij.

Dan kan helaas enkel als één van je ouders of verzorgers het formulier invullen. Het is immers niet toegestaan om winacties te houden voor deelnemers jonger dan 18 jaar.

De jury bestaat uit Humberto Tan (presentator), Alex Tielbeke (managing director VriendenLoterij) en Aletha Leidelmeijer (presentatrice ESPN). Ze hebben de genomineerden gekozen uit alle inzendingen en hebben een 50/50 stem voor de uiteindelijke winnaars.