Wij houden jou graag op de hoogte van alles wat er rond onze FIFA 22 competitie gebeurt. Op deze pagina lees je welke nieuwsbrieven wij vanuit de Eredivisie CV versturen over de KPN eDivisie, zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

KPN eDivisie Line-up en Round-up

Om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rond de KPN eDivisie-speelrondes ontvang je van ons voorafgaand en na afloop van iedere speelronde een nieuwsbrief.

Voorafgaand aan iedere speelronde sturen we je de KPN eDivisie Line-up. Met deze mail kun je jezelf optimaal voorbereiden op alles wat er de aankomende speelronde gaat gebeuren. Zo vind je onder andere het wedstrijdschema, speeltijden, actuele stand, interessante feitjes en statistieken, nieuws en andere actualiteiten, quizjes en games.

Na afloop van iedere speelronde ontvang je de Eredivisie Round-up, waarin we terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen speelronde met onder meer doelpunten, unieke statistieken en toffe win-acties.

KPN eDivisie Update

Om je op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom onze competitie sturen we je geregeld een KPN eDivisie Update. Hierin brengen we je het belangrijkste nieuws en informeren we je fan-acties van de KPN eDivisie & eDivisieclubs.

KPN eDivisie acties

Om onze fans te betrekken bij de KPN eDivisie organiseren wij gedurende het seizoen diverse fan- en winacties. Door je voor deze mail in te schrijven ben je als eerste op de hoogte van de start van deze acties! Ook zorgen wij dat je op de hoogte bent van de acties van jouw favoriete eredivisieclub.

Officiële partners van de KPN eDivisie

Onze officiële partners en suppliers hebben regelmatig toffe winacties en aanbiedingen, waar jij van kan profiteren. Hier brengen we je graag van op de hoogte. Je vindt onze partners en suppliers onderaan de pagina.

eSports Eredivisieclubs

De Eredivisie is natuurlijk fan van alle 18 clubs in de KPN eDivisie. Dat zijn er waarschijnlijk 17 meer dan jij als fan. Wanneer jouw favoriete club bij ons bekend is, proberen wij ook onze nieuwsbrieven af te stemmen op jouw clubvoorkeur. Om ervoor te zorgen dat jij niks mist van jouw favoriete club vragen wij je toestemming om jouw gegevens te delen met je favoriete club.