Support jouw club in de strijd om het landskampioenschap

Op zaterdag 6 mei 2023 strijden acht eredivisieclubs in de KPN eDivisie Finals in Jaarbeurs Utrecht om de landstitel en hun deel van de prijzenpot van €50.000. Bovendien strijden de finalisten om tickets om vier Global Series Playoff-plekken voor de FIFAe World Cup.

Naast de KPN eDivisie Finals is er meer dan genoeg ander entertainment te beleven. Verschillende eredivisieclubs zijn aanwezig. Je kunt potjes FIFA spelen tegen je vrienden of zelfs een professionele esporter uitdagen en je voetbalskills laten zien in allerlei activiteiten. Er zijn meet & greets waar jij de kans krijgt om jouw helden te ontmoeten.

Meer activiteiten worden snel aangekondigd.

Koop nu jouw tickets voor de KPN eDivisie Finals!

Scoor nu jouw tickets voor de KPN eDivisie Finals op zaterdag 6 mei.

Finals in cijfers

8

eredivisieclubs

€50k

prijzengeld

6 mei 2023

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht

Locatie

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Entree via Entree West (Hal 3)

Hoe bereik je de Jaarbeurs?

De Jaarbeurs is op verschillende manieren te bereiken. De makkelijkste de manier is om met de fiets of het OV te komen, vlak bij de Jaarbeurs stoppen namelijk de tram, bus en trein. Het is ook mogelijk om te parkeren op één van de nabijgelegen parkeerplaatsen in Utrecht. Hier vind je alle informatie over de bereikbaarheid van de Jaarbeurs.


Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over de KPN eDivisie Finals. Staat jouw vraag er niet tussen, kun je altijd contact opnemen via info@eredivisie.nl.

De KPN eDivisie Finals vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het adres is Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht. Via Entree West (Hal 3)

Zaterdag 6 mei 2023 van 10:00 tot 19:00 uur.

Hier vind je alle informatie over de bereikbaarheid van de Jaarbeurs.

Het gebruik van professionele apparatuur is alleen toegestaan voor leden van de pers met een media accreditatie. Het gebruik van kleine camera’s of uw mobiele telefoon voor foto’s en video’s is geen probleem. Professionele apparatuur is echter niet toegestaan.

Het is niet toegestaan uw eigen eten en drinken mee te nemen. We hebben echter een grote verscheidenheid aan eten en drinken beschikbaar op het evenement.

Tussen 13:00 uur en 18:00 worden de vier kwartfinales, twee halve finales en de finale gespeeld.

De Algemene Voorwaarden vind je hier

Volg de KPN eDivisie overal

Volg de KPN eDivisie op YouTube, Twitch Instagram, TikTok en Twitter om op de hoogte te blijven. Zo weet je zeker dat je niets mist!