Laat de strijd om het landskampioenschap maar losbarsten! Op zaterdag 30 maart 2024 strijden de esporters van 8 eredivisieclubs tegen elkaar om de landstitel in de KPN eDivisie Finals. Naast de felbegeerde eDivisie kampioensschaal wordt er in H20 Esports Campus ook gestreden om het bijbehorende prijzengeld van €50.000,- en staan er twee spots voor het wereldkampioenschap FC 24 van EA Sports FC op het spel. En als dat al niet genoeg reden is om die titel te willen grijpen plaatsen zowel de winnaars als de runners-up zich voor de eChampions League.

KORTING MET ACTIECODE: EDIVISIEFAN

Support jouw eredivisieclub!
Jij kunt jouw favoriete eredivisieclub live steunen in de strijd om de landstitel in de KPN eDivisie. Profiteer nu van early bird korting met de actiecode: EDIVISIEFAN. Hiermee scoor jij al een entreebewijs voor slechts €1,-.

  • Ajax - Heracles Almelo
  • PSV - Excelsior Rotterdam
  • AZ - PEC Zwolle
  • FC Twente - Feyenoord

Finals in cijfers

8

eredivisieclubs

€50k

prijzengeld

30 maart

H20 Esports Campus

Locatie

H20 Esports Campus

Spinnenkop 2-3

1444 GN Purmerend

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over de KPN eDivisie Finals. Staat jouw vraag er niet tussen, kun je altijd contact opnemen via info@eredivisie.nl.

De KPN eDivisie Finals vinden plaats in bij de Esports Campus van H20 in Purmerend.

Zaterdag 6 mei 2023 van 10:00 tot 19:00 uur.

H20 Esports Campus is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Het gebruik van professionele apparatuur is alleen toegestaan voor leden van de pers met een media accreditatie. Het gebruik van kleine camera’s of uw mobiele telefoon voor foto’s en video’s is geen probleem. Professionele apparatuur is echter niet toegestaan.

Het is niet toegestaan uw eigen eten en drinken mee te nemen. We hebben echter een grote verscheidenheid aan eten en drinken beschikbaar op het evenement.

Tussen 12:00 uur en 14:00 worden de vier kwartfinales, twee halve finales en de finale gespeeld.

De Algemene Voorwaarden vind je hier

Volg de KPN eDivisie overal

Volg de KPN eDivisie op YouTube, Twitch Instagram, TikTok en Twitter om op de hoogte te blijven. Zo weet je zeker dat je niets mist!