Maatschappelijk

600 supporters in Maatschappelijke vak dankzij sponsoren Vitesse

Tijdens de wedstrijd Vitesse vs FC Emmen op zaterdag 1 december aanstaande nemen ruim 600 supporters plaats in het Maatschappelijke vak. Dankzij een aantal sponsoren krijgen deze supporters de kans om een wedstrijd van Vitesse te bezoeken. Stichting Vitesse Betrokken is erg blij met het beschikbaar stellen van de tickets door sponsoren.

“Vitesse is een voetbalclub die zich sterk verbonden voelt met de regio Arnhem. Dagelijks zetten wij ons maatschappelijk in om gelijke kansen te creëren voor jeugdigen in Arnhem. Onze stad kent relatief veel problematiek die gerelateerd is aan armoede. Kinderen die opgroeien in armoede ervaren kansenongelijkheid ten opzichte van andere kinderen", vertelt Martijn de Wild van Vitesse Betrokken, de maatschappelijke tak van Vitesse. 

“Mede dankzij sponsors van Vitesse kunnen wij rondom de wedstrijd tegen FC Emmen ruim 600 kinderen en hun ouders uitnodigen om de wedstrijd te bezoeken. Voor veel van deze gezinnen is dit anders niet mogelijk. Vitesse is trots op de maatschappelijke betrokkenheid van hun sponsors en wil hen dan ook bedanken voor het mogelijk maken van dit initiatief.” 

Vitesse Hattrick* schenkt haar tickets aan Team Klarendal, Geitenkamp, Malburgen-Immerloo, Arnhem-midden en Presikhaaf. Vanuit Vitesse Goals* gaan tickets naar kinderen van diverse basisscholen uit omgeving Arnhem. Daarnaast bezoeken ook Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen die woonachtig zijn in Arnhem de wedstrijd en beleven diverse pleeggezinnen uit Arnhem en omgeving een mooie avond in GelreDome!

* Vitesse Hattrick is een sociaal-maatschappelijk programma dat zich richt op kinderen (van 6 tot en met 12 jaar) en is een samenwerking tussen Sportbedrijf Arnhem, Rijnstad en Vitesse Betrokken. Vitesse GOALS staat voor Gezond Onderweg naar Actieve LeefStijl en richt zich op kinderen met (ernstig) overgewicht en/of te lage sportparticipatie.

Origineel bericht: Sponsoren dragen steentje bij aan maatschappelijke vak

Dit artikel delen