Eredivisie

De officiële Eredivisie app is nu beschikbaar!

Voetballiefhebbers kunnen vanaf vandaag de officiële app van de Eredivisie downloaden. Met de Eredivisie app blijf je op de hoogte van alle laatste updates rondom de Nederlandse voetbalcompetitie. De Eredivisie hoopt met het alles-in-één platform de digitale fanbeleving te vergroten en Nederlandse voetbalfans dichter bij de competitie en haar 18 clubs te brengen. De Eredivisie app is connected by KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie.

Gepersonaliseerde tijdlijn

Bijzonder aan de app is de gepersonaliseerde tijdlijn op de homepage. In één oogopslag vind je de laatste content en updates over de Eredivisie en je favoriete eredivisieclub. Zo ontvang je als eerste het officiële nieuws uit de Eredivisie, bekijk je live alle scores en standen, zijn er uitgebreide statistieken te vinden zoals doelpuntenmakers of de snelste spelers in de Eredivisie, en lees je updates van je favoriete club. Daarnaast bekijk je in de app het laatste nieuws over de officiële esportscompetitie van de Eredivisie (de KPN eDivisie) en de maatschappelijke projecten van de Eredivisie(clubs).

Functionaliteiten van de officiële Eredivisie app

Agenda integratie

Maar de app biedt nog meer mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig meedoen aan verkiezingen in de Eredivisie, zoals de KPN Man of the Match en het Doelpunt van het Jaar, en kijk je hoogtepunten van meerdere seizoenen terug met het beste uit het Eredivisie Archief. Daarnaast kun je deelnemen aan talloze winacties van de Eredivisie en haar partners en kan je - als je echt niets wil missen - het speelprogramma van je favoriete club koppelen aan je persoonlijke agenda. Zodoende weet je altijd wanneer je favoriete club speelt en wordt je agenda automatisch bijgewerkt bij wijzigingen in het speelschema.

De officiële Eredivisie app is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App Store en Google Play. De app is ontwikkeld in samenwerking met KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie, en digital creative agency TDE.

Digitale fanbeleving

De Eredivisie CV vergroot de betrokkenheid en beleving van fans door samen te werken met haar achttien clubs en partners. Via social media worden inmiddels ruim anderhalf miljoen volgers dagelijks bereikt. Daarnaast bestaat de Eredivisie database uit meer dan 800.000 liefhebbers, lezen ruim 125.000 wekelijks de Eredivisie-nieuwsbrief en bekijken jaarlijks meer dan een miljoen voetballiefhebbers de Eredivisie-website.

Eredivisie.nl is in het seizoen 2021/22 volledig gerenoveerd door TDE. De gezamenlijke ontwikkeling van de Eredivisie-app is de volgende stap in de digitale ontwikkeling van de Eredivisie om de competitie nog bereikbaarder en toegankelijker te maken voor fans van het Nederlandse voetbal.

Dit artikel delen