KPN eDivisie

AZ plaatst zich voor de KPN eDivisie Finals

De laatste weken in de reguliere competitie van het 7e KPN eDivisie seizoen zijn aangebroken. Bij AZ kunnen ze achteroverleunend de laatste twee wedstrijden in; zij plaatsen zich via de ranglijst voor de finaledag na een ruime 7-3 overwinning op Excelsior.

Spannende laatste speelronde vol ontknopingen

FC Twente gaat aan kop in de strijd om de vierde periodetitel. Brent Weerink en Mika Muskee steken in een blakende vorm en hopen via de periode directe kwalificatie voor de KPN eDivisie Finals te bemachtigen. Sterker nog: door het verlies van Feyenoord tegen Fortuna Sittard en de winst van Twente liggen de Enschedeërs nu op pole-position om zich direct via de ranglijst te plaatsen voor de finaledag. Twee overwinningen volgende week zullen in elk geval voorstaan voor de Tukkers om op 30 maart a.s. nog kans te maken op de landstitel.

Seizoen als een nachtkaars uit voor FC Volendam en Almere City FC

Waar de overige teams nog genoeg hebben om voor te strijden, is het seizoen van FC Volendam en Almere City FC na 15 speelronden al ten einde. Met slechts 5 punten voor de Volendammers en 3 voor debutant Almere City FC zal voor beide clubs dit eDivisie-seizoen als weinig enerverend de geschiedenis boeken in gaan.

Dit artikel delen