Maatschappelijk

AZ-spelers reiken certificaten uit aan scholieren

Het schooljaar zit er bijna op en dat betekent dat de laatste deelnemers aan Playing for Success hun certificaat hebben ontvangen. Kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs kregen afgelopen weken uit handen van een AZ'er hun oorkonde uitgereikt. Een terugblik in beeld.

Tijdens de derde en laatste uitreiking van dit voetbaljaar kregen meer dan 100 kinderen hun certificaat, uit handen van een bekende AZ’er. De scholieren hebben samen met hun coach hard gewerkt aan belangrijke facetten als motivatie, zelfvertrouwen en concentratie. Dit om het positieve zelfbeeld van de kinderen door middel van deze karakterontwikkelingen te verbeteren.

Handtekening

Daarna was het tijd voor de ondertekening van het certificaat. Deze momenten vonden, net als de trainingen zelf, plaats in het AFAS Stadion. De deelnemers werden hierbij bezocht door diverse AZ’ers. Thomas Ouwejan, Mats Seuntjens, Stijn Wuytens, Pantelis Hatzidiakos, Hoofdscout Carlos Aalbers, oud-international Henk van Rijnsoever en Algemeen Directeur Robert Eenhoorn waren bij uitreikingen aanwezig.

Vakantie

Het afgelopen seizoen hebben in totaal 320 kinderen, verdeeld over drie perioden, deelgenomen aan de trainingen van Playing for Success. Vanaf het nieuwe schooljaar gaat dat aantal zelfs omhoog. In de tweede week van september beginnen de eerste negen groepen (± 130 kinderen) aan de trainingen.

Playing for Success

Meer weten over Playing for Success en het leren met een wow factor?

Bekijk hier de digitale flyer.


Origineel bericht: AZ.nl

Dit artikel delen