Maatschappelijk

De Libra Fit & Fun dag wederom een groot succes

Woensdagmiddag vond op locatie Leijpark van Libra Revalidatie en Audiologie alweer de tiende editie van de Libra Fit & Fun dag plaats. Deze jaarlijkse sportdag laat kinderen met een beperking op een bijzondere manier zien hoe leuk sporten en bewegen is. 

De rumoerige sportzaal, gevuld met ruim 70 enthousiaste kinderen, viel stil toen maar liefst twaalf Willem II-spelers op bezoek kwamen. De spelers werden onderverdeeld in groepjes, waarna er tijd was voor het voorstellen, het nemen van foto’s en het zetten van handtekeningen. Ondertussen werden broodjes en drankjes uitgedeeld door studenten van ROC Tilburg, die een belangrijke rol speelden op deze sportieve middag. 

Na de lunch was het tijd voor een swingende warming-up, waarin Driess Saddiki liet zien dat hij naast voetballen nog meer talenten heeft. Vervolgens begonnen de clinics, waaraan zowel kinderen als spelers deelnamen. De middag werd gevuld met activiteiten als rolstoel rijden, voetballen, boksen, dartvoetbal, dans en een persconferentie. Ter afsluiting werden prijzen uitgereikt en kregen de deelnemers een goodiebag met daarin onder andere wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van de Tricolores. 

Onder andere door de actieve aanwezigheid van Thomas Meißner, Atakan Akkaynak, Vurnon Anita en negen andere spelers was de tiende editie van de Libra Fit & Fun dag een groots succes.


Origineel bericht: Willem II Betrokken

Dit artikel delen