KPN eDivisie

eDivisie start nieuw initiatief: eDivisie Open Series

Door het Corona-virus zijn veel competities, toernooien en evenementen stil gelegd. Ook de edivisie is tot nader order uitgesteld om hiermee de gezondheid van de spelers, staf en medewerkers te garanderen. Om de edivisie-volgers een alternatief te kunnen bieden, start aanstaande vrijdag de eDivisie Open Series. Elke week worden er drie online toernooien georganiseerd waar edivisie-fans, edivisie-spelers, (inter)nationale voetballers en influencers vanuit huis aan deelnemen. Het doel: geld inzamelen om het Corona-virus te bestrijden. 

Aan de eDivisie Open Series kunnen voorlopig 128 deelnemers per toernooi deelnemen. Elke maandag, woensdag en vrijdag strijden fans, edivisie-spelers, (inter)nationale voetballers en influencers om een passende hoofdprijs. Alle ingezamelde inschrijfgelden en donaties worden overgemaakt naar een door de winnaar bepaald goed doel, dat zich inzet om de situatie rondom het Corona-virus te verbeteren.
 

Livestreams en inschrijven

Elk toernooi van de eDivisie Open Series is live te volgen via het YouTube-kanaal van de edivisie (https://www.youtube.com/edivisie). De toernooien starten om 15.00 uur en de finale wordt gespeeld om 18.30 uur. EA SPORTS FIFA-spelers die willen deelnemen, kunnen zich tot uiterlijk 13.00 uur op de dag van het toernooi inschrijven via deze link. In het geval de grens van 128 deelnemers overschreden wordt, wordt het aantal beschikbare plekken opgeschaald.

 

Geld inzamelen tegen corona

Deelname aan de eDivisie Open Series kost €1,-, wat op het inschrijfplatform afgerekend kan worden. Aanvullend is het mogelijk om via de livestream op het edivisie YouTube-kanaal een donatie over te maken. Het totaalbedrag dat tot de finale van ieder toernooi wordt ingezameld, wordt overgemaakt naar een goed doel dat zich inzet voor het aanvechten van het Corona-virus. De winnaar van ieder toernooi bepaalt welk (lokaal) goed doel dit is. 

 

Dit artikel delen