Eredivisie

Eredivisiebal seizoen 2024/'25 onthuld: 'Dream to be a star'

Vandaag hebben de Eredivisie en Derbystar het ontwerp en het thema bekendgemaakt van de officiële Eredivisiebal voor het seizoen 2024/2025:‘Dream to be a Star’. Het nieuwe ontwerp onderstreept de kracht vandromen. Want in het voetbal is niets onmogelijk, voor degenen die durven tegeloven en te streven naar het onbereikbare.

De Eredivisie en Derbystar ontwikkelen voor ieder seizoen een officiëlewedstrijdbal. Eerder gaven onder andere voetbalkunstenaar Piro, aanstormendetalenten van platenlabel Top Notch, het Rijksmuseum, Johnny de Mol en HenkSchiffmacher de bal vorm.

Seizoen 2024/25: ‘Dream to be a Star’.

In het hart van iedere voetballer, op elk niveau schuilt een droom. Een ontembaarverlangen om te schitteren op het veld, het publiek in vervoering te brengen en dewereld te veroveren. Maar voetbaldromen gaan verder dan het winnen vanprijzen of vergaren van roem. Het gaat om geloof in jezelf, samenwerken, groeienen doorzetten. Zij die durven te dromen volgen de bal, het symbool vangrenzeloze ambitie en mogelijkheden.

Met ‘Dream to be a Star’ omarmen de Eredivisie en Derbystar de kracht vandromen om elke speler en fan te inspireren om hun eigen ster te worden. Opvrijdag 9 augustus wordt er tijdens de eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen2024/2025 officieel voor het eerst met de nieuwe bal gespeeld.

Dit artikel delen