KPN eDivisie

FBTO nieuwe partner van de eDivisie

Verzekeraar FBTO gaat middels een Official Partnership de samenwerking met de edivisie aan. Met het partnership wil FBTO de merkvoorkeur onder een jonge doelgroep vergroten. De edivisie is trots om een mooi, groot Nederlands merk aan de esportscompetitie toe te voegen. 

FBTO voegt zich als Official Partner van de edivisie naast Basic-Fit en Domino’s. Voor FBTO is een hogere merkvoorkeur de belangrijkste beweegreden voor de samenwerking. Daarom is de verzekeraar op alle mogelijk plekken zichtbaar. Zo wordt het logo toegevoegd aan de gameplay van edivisiewedstrijden, de interview backdrops en alle social media-uitingen. Het partnership wordt geactiveerd door branded content met medewerking van edivisiespelers. 
Rogier de Weerd, Manager Marketing & Verkoop bij FBTO, vertelt over de keuze voor de eDivisie: “Voor FBTO is het bereiken van de potentiële jonge doelgroep een belangrijk speerpunt. We zijn als merk altijd op zoek naar innovatieve en nieuwe manieren om onze doelgroep te bereiken. Het partnership met de eDivisie is hier een mooie uitkomst van. We varen van oudsher onze eigen koers, maken zelf keuzes en gaan niet uit van ‘moetjes’ of trends. Precies wat we onze klanten ook bieden: de vrijheid om zelf te kiezen. We laten mensen ervaren hoe je doelen kunt bereiken. Dit willen we doen door aansprekende content te maken samen met de clubs, spelers en eDivisie. We hebben veel zin in de samenwerking en kijken uit naar de resultaten.”

Het partnership tussen FBTO en de eDivisie biedt kansen voor beide partijen, vertelt Marc Rondagh, Business Development Manager bij de Eredivisie CV: “Als verzekeraar is FBTO op twee vlakken van toegevoegde waarde. Ten eerste zijn we trots dat opnieuw een A-merk zich als Official Partner aan onze competitie verbindt, daarnaast willen we samen met FBTO met aansprekende campagnes en content nóg meer de nadruk leggen op de relatie tussen esports en gezondheid. Om goed te presteren in EA SPORTS FIFA, is het essentieel om mentaal sterk te zijn. Een gezonde fysieke staat draagt daar onmiskenbaar aan bij en daarom zijn we blij met een partner als FBTO, waarvoor ‘gezond leven’ een belangrijke waarde is. We kijken uit naar een succesvol, creatief en gezond partnership.”

FBTO is zichtbaar vanaf de eerstvolgende eDivisie-speelronde (maandag 13 januari). De eDivisie-wedstrijden zijn elke maandag en dinsdag tussen 17.00 en 22.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de eDivisie

Op 15 februari 2020 vinden de eDivisie Finals plaats in AFAS Live te Amsterdam. Hier strijden de 8 beste eDivisie-clubs om het Nederlands kampioenschap EA SPORTS FIFA 20 en een prijzenpot van € 50.000,-. Meer informatie over de eDivisie finals is te vinden op edivisie.nl/finals

Dit artikel delen