Maatschappelijk

FC Emmen zoekt goed doel als shirtsponsor 19/20

Hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility en FC Emmen schenken ook dit seizoen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun maatschappelijke rol in de regio, de achterzijde van het shirt aan een nieuw goed doel of maatschappelijk initiatief.

Afgelopen seizoen waren M&GEZOND!, Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe en Spieren voor Spieren de drie goede doelen of maatschappelijke initiatieven die op het wedstrijdshirt van FC Emmen prijkten.

Gedurende het hele seizoen in de Eredivisie krijgen opnieuw drie goede doelen of maatschappelijke initiatieven de mogelijkheid om met hun logo op het shirt van FC Emmen te staan. Met als doel om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor het goede doel of maatschappelijke initiatief.

Interesse?

Goede doelen of maatschappelijke initiatieven die binnen het maatschappelijke karakter van FC Emmen, de hoofdsponsor en de regio vallen, kunnen middels het Eredivisiepodium van FC Emmen hun doel en ambitie landelijke aandacht geven. Past uw organisatie of partij perfect in het geschetste plaatje?

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier tot maandag 29 juli 12.00 uur via deze link (klik hier).

Dit artikel delen