Maatschappelijk

FC Groningen - FC Emmen in het teken van overleden supporters

Voor veel fans is hun club zoveel meer dan een voetbalclub. De clubliefde zit diep geworteld en gaat verder dan enkel het bezoeken van de wedstrijden. Om die reden wordt elk jaar, voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar, de supporters van FC Groningen geëerd en herdacht die in dat jaar zijn ontvallen. 

Dit wordt gedaan op zondag 22 december 2019, bij de wedstrijd FC Groningen - FC Emmen, in het Hitachi Capital Mobility Stadion door na de opkomst van de spelers één minuut te applaudisseren voor deze supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen.
 
Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Na opgave neemt de club persoonlijk contact op met de aanvrager. Voor vragen over dit initiatief kunt u altijd bij de club terecht. 

Op de website van FC Groningen is het mogelijk om de naam of namen van overleden dierbaren door te geven voor de in memoriam wedstrijd FC Groningen – FC Emmen op zondag 22 december 2019: klik hier.

Dit artikel delen