Maatschappelijk

FC Millinx onder de indruk na ereronde in De Kuip

In de rust van Feyenoord – Excelsior liepen behalve de prijswinnende teams van Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord ook de winnaars van de Street League een ereronde door De Kuip. De spelers en begeleiders van FC Millinx waren onder de indruk van de ontvangst van het legioen.

Met een Feyenoord-sjaal om namen zij in hun Street League-tenue het applaus van de supporters dankbaar in ontvangst. Voor de spelers van FC Millinx was het extra speciaal dat zij de ereronde in De Kuip mochten lopen, want in dat stadion veroverden zij in juni de titel in de Feyenoord Street League 2017-2018.

Lees meer: FC Millinx pakt Feyenoord Street League-titel in de Kuip

Het was op 11 juni alleen al vanwege de speellocatie een slot om van te dromen, nadat de Finaledag op woensdag 30 mei door noodweer op de Binnenrotte – letterlijk – in het water was gevallen. Het Feyenoord Street League-seizoen 2017-2018 kreeg op deze manier alsnog de afsluiting die past bij een mooi jaar vol spannende wedstrijden in de straatvoetbalcompetitie.

De ereronde in een volle Kuip markeerde voor FC Millinx het officiële einde van het Street League-seizoen 2017-2018. De nieuwe competitie staat alweer voor de deur. Inschrijven is mogelijk op de website van Feyenoord Street League.


Origineel bericht: Feyenoord Foundation

Dit artikel delen