Maatschappelijk

FC Utrecht zet vrijwillige stewards in het zonnetje

Afgelopen donderdag organiseerde FC Utrecht een bijeenkomst voor alle stewards op Sportcomplex Zoudenbalch. Een grote groep vrijwilligers waar de club heel trots op is. Tijdens deze avond kregen de stewards de waardering die ze verdienen en werden ze in het zonnetje gezet.

Op donderdag 11 oktober werden alle stewards die vrijwillig werkzaam zijn voor FC Utrecht in het zonnetje gezet. Deze grote groep vrijwilligers waar FC Utrecht zeer trots op is kregen deze avond de waardering die ze verdienen. Tijdens het diner werd er vooruit gekeken en werden ook nieuwe medewerkers binnen de organisatie aan de vrijwilligers voorgesteld.

Zo waren Commercieel directeur Joost Broerse en manager stadion- en veiligheidszaken Diederik Meijntjes aanwezig op deze bijeenkomst. Naast een introductie gaven ze ook een beeld van de ontwikkelingen in de nabije toekomst. Het hoogtepunt van de avond was het uitdelen van bronzen, zilveren en gouden speldjes die als verrassing werden gegeven aan alle aanwezige stewards als blijk van waardering voor hun vrijwillige inzet. 


Daarnaast kregen twee vrijwilligers een uniek, nog nooit eerder uitgereikte, gouden FC Utrecht-speldje met een diamantje. Ton Koppen en Gerrit van Zanten zijn beiden inmiddels 40 jaar als vrijwillige steward actief bij FC Utrecht en mochten daarom de gouden FC Utrecht-speldjes in ontvangst nemen. De beide heren zijn tot op de dag van vandaag nog altijd actief bij thuis- en uitwedstrijden en gaven aan zolang mogelijk aan de club verbonden te willen blijven.


Bron: FCUtrecht.nl - Foto: FCUPHOTO/Frank Zilver

Dit artikel delen