Maatschappelijk

Gezondheidsprogramma PSV Foundation breidt uit

De PSV Foundation biedt personeelsleden van Strukton Worksphere de kans om op een laagdrempelige manier je leefstijl te veranderen middels een succesvol leefstijlprogramma. Daarvoor hebben beide partijen vrijdag een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Het leefstijlprogramma van twaalf bijeenkomsten wordt reeds met veel succes aangeboden aan personeelsleden van ASML. Tijdens het programma worden deelnemers bewust gemaakt van hun beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon en wat daarin verbeterd kan worden. De trainingen en bijeenkomsten vinden plaats in en rond het Philips Stadion in Eindhoven. Bij dit programma ontvangen deelnemers een PSV-trainingsshirt, beweegmonitor Neo health Go en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken. Het leefstijlprogramma voor Strukton Worksphere gaat na de zomervakantie van start.

Neil Stenson, 43 jaar, werkt bij ASML en verloor 24 kilogram mede dankzij PSV en de PSV Foundation. Zijn verhaal lees je door op onderstaande button te klikken.

Lees hier het verhaal van Neil

Interesse?   

Bedrijven in de regio Eindhoven die interesse hebben om het programma ook aan haar personeel aan te gaan bieden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Patrick van de Voort, Coördinator van de PSV Foundation.   

Dit artikel delen