Maatschappelijk

Inschrijving Excelsior Soccer Camp van start!

In de komende zomerperiode vindt het eerste officiële Excelsior Soccer Camp plaats. Dit evenement vindt van 14 tot en met 16 augustus plaats op de accommodatie van VV Kethel Spaland, Sportpark Willem-Alexander, Brederoweg 2, Schiedam.

Soccer Camp

Het Excelsior Soccer Camp is voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de Soccer Camps driedaagse, dagelijks van 10:00 – 16:00 uur ervaren de kinderen op een unieke manier hoe het is om als een echte Excelsior-speler door het leven te gaan. Deelnemers maken zelfs kans om gescout te worden! Inschrijven voor het zomerkamp kan vanaf nu via: www.sbvexcelsior.nl/soccercamps.

Spelers

De voetbaltrainingen staan onder leiding van gediplomeerde Excelsior Soccer Camp trainers. Deelnemers ontvangen bij deelname een uniek eigen Excelsior Soccer Camps-tenue dat bestaat uit een shirt, broek en kousen. Er vindt naast een voetbalprogramma tevens een animatieprogramma plaats met bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Excelsior Soccer Camps twee spelers van het eerste elftal van Excelsior op bezoek om voetbaltips te geven, handtekeningen uit te delen en is er de gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Aanmelden

De kosten voor deelname bedragen 169 euro per kind. Voor inschrijving of meer informatie kunt u de officiële website van de Excelsior Soccer Camps bezoeken: www.sbvexcelsior.nl/soccercamps. Specifieke vragen over de Excelsior Soccer Camps kunnen gesteld worden via het volgende e-mailadres: soccercamps@sbvexcelsior.nl

 

Dit artikel delen