KPN eDivisie

KPN eDivisie hervat op 8 februari met eKlassieker

Op dinsdag 8 februari is de KPN eDivisie terug na een ‘winterstop’. In speelronde 9 staan direct de nodige topwedstrijden op het programma. Zo spelen de nummer 1 en 4 van de ranglijst, respectievelijk Vitesse en Sparta Rotterdam, tegen elkaar, kruisen PSV (#2) en FC Twente (#6) de degens en als kers op de taart spelen Ajax en Feyenoord om 20.00 uur de eKlassieker.

Van 9 november tot en met 28 december werden vorig jaar de eerste acht speelrondes van de KPN eDivisie gespeeld. Wekelijkse topprestaties van Vitesse-jongelingen Levi de Weerd (17 jaar) en Manuel Bachoore (16 jaar) zorgden ervoor dat de Arnhemmers als koploper het jaar afsloten. Vanaf dinsdag aanstaande tot en met 5 april staan de laatste negen speelrondes en de KPN eDivisie Playoffs op het programma.

De absolute topper van aanstaande dinsdag is de ontmoeting tussen Ajax en Feyenoord. De wedstrijd is sinds de start van de KPN eDivisie, in februari 2017, omgedoopt tot eKlassieker en werd vorig jaar met 2-3 gewonnen door Feyenoord. Om 20.00 uur wordt de wedstrijd afgetrapt en is live te zien via het YouTube- en Twitch-kanaal van de KPN eDivisie en op ESPN 2.

De wedstrijd SC Cambuur - AZ komt helaas wegens ziekte te vervallen vandaag

Dit artikel delen