KPN eDivisie

KPN keert terug als official partner van de eDivisie

KPN, de hoofdsponsor van de Eredivisie, verbindt zich vanaf dit seizoen als Official Partner aan de edivisie. Hiermee wordt het partnership herstart; KPN was in de seizoenen 2017-2018 en 2018-2019 ook al Official Partner van de edivisie. KPN verbindt zich voor twee jaar aan de officiële EA SPORTS FIFA 21-competitie van de Eredivisie en DreamHack Sports Games, met een optie voor een derde jaar en zal onder andere zichtbaar zijn in de gameplay en op de social posts van de edivisie.

De link tussen KPN en de edivisie is snel gelegd. KPN is hoofdsponsor van de Eredivisie en richt zich met het Official Partnership met de edivisie nu nog meer op een jongere doelgroep; glasvezel is onder gamers immers ongekend populair.In nauwe samenwerking met de edivisie produceert KPN de komende jaren meerdere content formats voor de edivisie community en gaming liefhebbers daarbuiten. Met edivisiespelers in de hoofdrol worden wekelijks KPN branded items op het edivisie Instagram account getoond en aanvullend biedt KPN campagnematige videoformats van hoge kwaliteit.

"ÉÉN VAN DE SNELST GROEIENDE SPORTCOMMUNITY'S TER WERELD"

Mark Versteegen, bij KPN verantwoordelijk voor sponsoring: “Als sponsor van de Eredivisie en de KNVB is KPN al jaren intensief betrokken bij het Nederlandse voetbal. Wij steunen de sport in de volle breedte, van de Eredivisie, Oranje en het succesvolle dameselftal tot en met de lokale amateurverenigingen. De sponsoring van de edivisie is een mooie aanvulling op onze voetbalpartnerships waarmee we ook een groot deel van de gamende jongeren bereiken. Esports is namelijk één van de snelst groeiende sportcommunity's ter wereld. Met ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk en 5G gaat gamen nergens beter dan bij KPN.”

We kijken uit naar een nog succesvoller partnership en zijn ontzettend trots dat een derde A-merk zich aan onze competitie heeft verbonden
Marc Rondagh, Business Development Manager bij de Eredivisie CV

"We zijn zeer verheugd om samen te werken met KPN als onze nieuwe Official Partner van de edivisie. ” zei Roger Lodewick, CEO bij DreamHack Sports Games. “Samen met KPN kijken we ernaar uit om nog meer mensen met elkaar te verbinden en een nog jonger publiek te bereiken voor de Eredivisieclubs, spelers en publiek. KPN is een icoon in het ondersteunen van sport in Nederland en we kunnen niet blijer zijn om hen aan boord te hebben als onze partner."

“Samen met mijn collega Arnoud Schonis kijk ik met plezier en trots terug op de vorige termijn dat KPN partner was, met in het bijzonder het succes van de KPN edivisie Cup. Met ruim 5.500 Nederlandse EA SPORTS FIFA 19-spelers die zich inschreven, was dat een prachtige succescase. We kijken uit naar een nog succesvoller partnership en zijn ontzettend trots dat een derde A-merk zich aan onze competitie heeft verbonden.” aldus Marc Rondagh, Business Development Manager bij de Eredivisie CV.

De edivisie is vanaf dinsdag 17 november elke dinsdag en woensdag tussen 18.00 en 21.15 uur live te zien op het YouTube-kanaal van de edivisie.

Dit artikel delen