Maatschappelijk

Maasstad Ziekenhuis wordt 'Fitter met Feyenoord'

Feyenoord start in samenwerking met het Maasstad Ziekenhuis een nieuw coaching programma, genaamd ‘Fitter met Feyenoord ’.  De komende twaalf weken gaan 24 medewerkers en 24 patiënten van het ziekenhuis werken aan een gezonde en verantwoorde leefstijl.

Feyenoord wil samen met het ziekenhuis de deelnemers op weg helpen naar een gezondere levensstijl. Iedere maandagavond worden de deelnemers in de Kuip getraind door professionele trainers van Feyenoord. Het programma bestaat onder andere uit circuittrainingen en looptrainingen, maar ook workshops over een verantwoorde leefstijl, lichaamssamenstelling, voeding, het belang van rust en stress- en time management.

Alle deelnemers krijgen twee keer een uitgebreide gezondsheidscheck en krijgen de deelnemers gedurende twaalf weken een activity tracker en een beweegapp om hun activiteiten te meten.

Foto: Feyenoord

Samenwerking
Sinds november 2019 heeft Feyenoord een samenwerking met Maasstad Ziekenhuis. Feyenoord en het Maasstad Ziekenhuis werken samen op vier gebieden: vitaliteit en sportparticipatie, werkgelegenheid, stage en kennisdeling. Feyenoord en het Maasstad Ziekenhuis streven er samen naar om de inwoners van Rotterdam te helpen met een gezonder leven, zo ook via het programma ‘Fitter met Feyenoord’.

Bron: Feyenoord

Dit artikel delen