KPN eDivisie

Periode twee van start: pakjesavond in de KPN eDivisie

Na een zinderende strijd tussen Ajax en PSV om de eerste periode, begint de race om een direct ticket naar de KPN eDivisie Finals op dinsdag 5 december weer van voor af aan.

Niet alleen Sint-Nicolaas kent een druk bezette avond op 5 december. Ook de esporters van alle eredivisieclubs mogen flink aan de bak in de KPN eDivisie. Of men op voorhand van plan is om veel cadeautjes aan elkaar uit te delen valt te betwijfelen, daarentegen zal het ontvangen van presentjes tot luid gejuich leiden.

Main matches speelronde #6

De KPN eDivisie-uitzending zit weer boordevol met leuke ontmoetingen. FC Volendam (voorlopig nog puntloos) zal een gemotiveerd PSV treffen dat vorige week op één doelpunt na de eerste periode aan de neus voorbij zag gaan. FC Utrecht kende een moeizame start en treft met Feyenoord een ploeg die met 12 punten uit 5 duels een prima eerste periode kende.

Tijdstip Wedstrijd

17:30 uur

FC Utrecht - Feyenoord

18.30 uur

Ajax - N.E.C.

19.30 uur

FC Volendam - PSV

Overige wedstrijden in speelronde #6

Tijdstip Wedstrijd

17:30 uur

Almere City FC - Sparta Rotterdam

17:30 uur

Excelsior - Heracles Almelo

18:30 uur

GA Eagles - Fortuna Sittard

18:30 uur

RKC Waalwijk - Vitesse

19:30 uur

PEC Zwolle - FC Twente

19:30 uur

sc Heerenveen - AZ

Volg de KPN eDivisie live

De KPN eDivisie is vanavond live te volgen via de bekende kanalen. Anders dan gewend starten de wedstrijden om 17:00 uur en sluiten we de uitzending af rond de klok van 21:00 uur. De ontknoping in de eerste periode is live te volgen via YouTube, Twitch en ESPN 3.

Dit artikel delen