Maatschappelijk

PSV lanceert vitaliteitsplatform voor een fitter Eindhoven

PSV lanceert in samenwerking met de zes premium partners van het Brainport Partnership een vitaliteitsplatform voor hun medewerkers. Zij leveren hiermee een bijdrage aan de ambitie om niet alleen de slimste, maar ook de vitaalste regio van de wereld te worden. Op het platform zijn korte video’s boordevol tips op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, nachtrust en energiemanagement te vinden.

Vitaliteit van levensbelang

Het vitaliteitsplatform is een gezamenlijk initiatief van eredivisieclub PSV in samenwerking met Phillips, Royal Swinkels Family Brewers, Jumbo, ASML, High Tech Campus en de VDL-groep. Het vitaliteitplatform is ontstaan vanuit het partnership dat deze bedrijven samen hebben opgezet in 2019 en waar vitaliteit een belangrijke pijler in is. Om medewerkers op weg te helpen naar een gezondere levensstijl nemen de bedrijven hen door middel van het platform mee in verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met vitaliteit.

Tips van experts

Onder andere Toon Gerbrands, Leon van der Zanden en Björn van der Doelen helpen de deelnemers op weg zichzelf vitaal te houden of om zich juist fitter, meer uitgerust en sterker te voelen. In de komende zeven weken lichten de partners iedere week één thema uit op het platform. Aan ieder thema is een ‘challenge’ verbonden, waarmee de deelnemers kans maken op prijzen. Bekijk het vitaliteitsplatform via https://brainporteindhoven.com/psv/nl/vitaliteit

Bron: PSV

Dit artikel delen