KPN Teamgenoot

PSV-spelers bezorgen Teamgenoot Femme (12) een onvergetelijk kinderfeestje

Maak kennis met de 12-jarige Femme, een fanatieke supporter van PSV. Doordat ze is geboren zonder slokdarm en maar één long heeft, mist ze vaak fysieke lessen op school en de kans om haar favoriete eredivisieclub te bezoeken. Gelukkig kan ze via de KPN Klasgenoot haar lessen blijven volgen en werd ze zelfs verrast met een onvergetelijk kinderfeestje in het Philips Stadion.

Bekijk de hartverwarmende video hieronder en zie hoe onder andere Guus Til, Walter Benítez en Olivier Boscagli Femme en haar vrienden trakteren op tal van feestelijke activiteiten en cadeaus.

KPN Klasgenoot

De KPN Klasgenoot is een speciaal voor KlasseContact ontwikkeld apparaat, dat het contact tussen klas en leerling mogelijk maakt. Via een mobiel video- en audiosysteem dat via (mobiel) internet een beeld- en geluidsverbinding legt tussen school en leerling is live contact mogelijk.

Dankzij deze techniek kunnen zieke leerlingen onderwijs volgen en, minstens zo belangrijk, in contact blijven met hun klasgenoten. De Klasgenoot is uitgerust met een goede kwaliteit camera en een goed scherm, zodat de klas en de leerling duidelijk in beeld zijn. Voor het geluid zijn op de Klasgenoot een goede microfoon en boxen geïnstalleerd. Hiermee is ook de verbinding in spraak goed hoorbaar.

Ook kan de leerling vanuit thuis of het ziekenhuis een vinger opsteken via de KPN Klasgenoot. Op de KPN Klasgenoot gaat een lampje branden. Zo weet de docent (en de klas) dat de klasgenoot op afstand iets wil vragen of zeggen. Met de KPN Klasgenoot kan de zieke leerling optimaal de lessen volgen op afstand.

Dit artikel delen