KPN eDivisie

Vitesse gaat voor titelprolongatie tijdens KPN eDivisie Finals

Vitesse als titelkandidaat in een Eredivisie gerelateerde competitie. Een fenomeen dat niet vanzelfsprekend is. In de KPN eDivisie zijn de Arnhemmers wel degelijk een belangrijke kandidaat om er met de landstitel vandoor te gaan.

Prolongeren van de titel

Eén van de huidige Vitesse-eSporters, Manuel Bachoore, stond vorig seizoen met de felbegeerde KPN eDivisie schaal in zijn handen. Manuel (18) trok ook dit FIFA seizoen zijn goede vorm door en mag zich op basis van statistieken de beste individuele speler van het reguliere speelseizoen noemen. Samen met teamgenoot Damian Sitaram (21) gaan ze vol voor titelprolongatie op 6 mei tijdens de KPN eDivisie Finals in Koninklijke Jaarbeurs Utrecht.

Wist jij dat Manuel zijn familie oorspronkelijk niet uit Nederland afkomstig is en ben je ook benieuwd naar de beweegredenen van de pikante overstap die Damian van N.E.C. naar Vitesse maakte? Je komt het allemaal te weten in de 5e aflevering van 'Road to the Finals'. 👇

Support Vitesse tijdens de Finals

Op zaterdag 6 mei spelen de 8 overgebleven clubs om het kampioenschap in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Support jouw favoriete club en breek samen met ons het wereldrecord aan toeschouwers bij een live FIFA evenement!

Dit artikel delen