Maatschappelijk

Stichting EXCELSIOR4ALL lanceert eerste jaarverslag

De stichting EXCELSIOR4ALL, de maatschappelijke tak van Eredivisieclub Excelsior heeft hun eerste jaarverslag in de 7-jarige geschiedenis van de stichting gelanceerd. Directeur Niels Redert is tevreden met de publicatie. ‘We zijn trots op de groei van onze stichting’.

In het jaarverslag wordt nogmaals benadrukt dat de organisatie trots is op de resultaten die zijn gehaald op het gebied van hun pijlers. Zo focust EXCELSIOR4ALL op re-integratie educatie, sport participatie, gezondheid en veiligheid. Eric Verwey, voorzitter EXCELSIOR4ALL: ‘’ We hebben de ambitie om door te groeien, maar vooral ook om de kwaliteit van onze projecten verder te verbeteren. Dit kunnen en willen wij niet alleen doen en daarom zoeken wij nadrukkelijk samenwerking met andere partijen. Samen ben je immers pas echt sterk!’’

In het jaarverslag komen enkele EXCELSIOR4ALL gezichten aan het woord. Van het Raad van Advies tot aan deelnemers van de verschillende maatschappelijke activiteiten, zoals Talentontwikkeling=Topsport, Challenge010 en Excelsior Schools.

Het complete jaarverslag kan hier worden gelezen. 

Dit artikel delen