KPN eDivisie

Welke club grijpt de eerste periodetitel?

Spanning gegarandeerd tijdens de vierde speeldag in de KPN eDivisie. Vanavond worden er twee speelronden na elkaar afgewerkt en weten we welke club zich als eerst plaatst voor de KPN eDivisie Finals en de periodetitel pakt.

Grootste kanshebbers nemen het tegen elkaar op

De prijzen worden aan het eind van de competitie verdeeld, maar wie na de eerste periode in een comfortabele zetel richting de KPN eDivisie Finals wil cruisen, moet zich op dinsdag 28 november zien te kronen tot winnaar van de eerste periode. De vier grootste kanshebbers hierop treffen elkaar toevalligerwijs in een onderling treffen: Feyenoord en PSV kunnen elkaar in speelronde 4 elimineren, waar Ajax en Excelsior de degens kruisen in het 5e en beslissende periodeduel van dit seizoen.

Virtuele editie van de Gelderse Derby

Door deze allesbeslissende avond in de KPN eDivisie blijft de aandacht voor de virtuele editie van de Gelderse Derby tussen Vitesse en N.E.C. enigszins onderbelicht. De esporters van de Nijmegenaren zullen ongetwijfeld extra gemotiveerd zijn om vanavond eindelijk hun eerste overwinning in de KPN eDivisie te boeken.

Zij nemen het op tegen de regerend landskampioen Vitesse. Namens de geel-zwarten verschijnen opnieuw Damian Sitaram en Milan Looper achter de knoppen. Na een valse start hebben beide spelers zich herpakt en de laatste twee duels winnend weten af te sluiten.

Het programma van dinsdag 28 november in de dubbele speelronde van de KPN eDivisie

Mis niets van de ontknoping

De KPN eDivisie is vanavond live te volgen via de bekende kanalen. Anders dan gewend starten de wedstrijden om 17:00 uur en sluiten we de uitzending af rond de klok van 21:00 uur. De ontknoping in de eerste periode is live te volgen via YouTube, Twitch en ESPN 3.

Dit artikel delen