Eredivisie

Wie is jouw Eredivisie OneToWatch voor de tweede seizoenshelft?

Vanaf vrijdag gaat de tweede seizoenshelft in de Eredivisie van start. Met nog zestien speelrondes te gaan ligt alles open. Wie wordt er kampioen? Welke clubs gaan volgend seizoen Europees spelen? Welke clubs overleven de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie? Het is uiteindelijk de tweede helft die bepaald. Met nieuwe gezichten en smaakmakers uit de eerste seizoenshelft, gaan de clubs weer voorop in de strijd. Wie is jouw OneToWatch voor de tweede helft van het seizoen?

Hoe het seizoen verder gaat lopen, dat weten we nog niet. Maar één ding weten we elk jaar: er staan weer nieuwe sterren op. Nieuwe talenten breken door, spelers van andere teams worden binnengehaald om het team van nieuwe creatieve impulsen te voorzien en ervaren toppers laten de supporters opnieuw versteld staan. Dat is de zekere factor van Ons Voetbal.

Na het succes van vorig jaar en begin dit seizoen, gaan we samen met ESPN en Gillette op zoek naar de smaakmakers van de tweede seizoenshelft. Gaat Sébastien Haller als topscorer van de Eredivisie aan de haal met de Willy van der Kuijlen-trofee? Of toch Bryan Linssen, Guus Til, Loïs Openda of een van de andere spelers? Weet Jurriën Timber zich opnieuw in de kijker te spelen? Of kunnen we veel verwachten van Joey Veerman bij PSV? Gaat een van de aankopen van PEC Zwolle voor een grote verrassing zorgen? Of kunnen we rekenen op het eerdere succes van Luuk Brouwers bij Go Ahead Eagles of Elayis Tavşan bij N.E.C. Nijmegen?

Om deze oneindige discussie kracht bij te zetten, blikken we samen met supporters, (oud)spelers, data-specialisten en andere liefhebbers vooruit op de tweede seizoenshelft. Kies jouw Eredivisie One To Watch, deel je keuze en maak kans op een meet & greet met jouw gekozen speler.

Dit artikel delen