Wij houden jou, als liefhebber van Ons Voetbal, graag op de hoogte van alles wat er rond onze competitie(s) gebeurt. Op deze pagina lees je welke nieuwsbrieven wij vanuit de Eredivisie versturen, zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Eredivisie Line-up en Round-up

Om je op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen rond de Eredivisie-speelrondes ontvang je van ons voorafgaand en na afloop van iedere speelronde een nieuwsbrief.

Voorafgaand aan iedere speelronde sturen we je de Eredivisie Line-up. Met deze mail kun je jezelf optimaal voorbereiden op alles wat er de aankomende speelronde gaat gebeuren. Zo vind je onder andere het wedstrijdschema, speeltijden, actuele stand, interessante feitjes en statistieken, nieuws en andere actualiteiten, quizjes en games.

Na afloop van iedere speelronde ontvang je de Eredivisie Round-up, waarin we terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen speelronde met onder meer doelpunten, unieke statistieken en toffe win-acties.

Eredivisie Update

Om je op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom onze competitie sturen we je geregeld een Eredivisie Update. Hierin brengen we je het belangrijkste nieuws en informeren we je fan-acties van de Eredivisie & Eredivisieclubs.

Eredivisie acties

Om onze fans te betrekken bij de Eredivisie organiseren wij gedurende het seizoen diverse fan- en winacties. Door je voor deze mail in te schrijven ben je als eerste op de hoogte van de start van deze acties! Ook zorgen wij dat je op de hoogte bent van de acties van jouw favoriete eredivisieclub.

Officiële partners van de Eredivisie

Onze officiële partners en suppliers hebben regelmatig toffe winacties en aanbiedingen, waar je als liefhebber van Ons Voetbal van kan profiteren. Hier brengen we je graag van op de hoogte. Je vindt onze partners en suppliers onderaan de pagina.

Voetbal Geeft

De Eredivisie zet zich samen met de 18 Eredivisieclubs en de Vriendenloterij in voor een gezondere, inclusievere en sterkere samenleving. Door deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de maatschappelijke projecten en initiatieven van de Eredivisie(clubs)!

Eredivisie & onze clubs

De Eredivisie is natuurlijk fan van alle 18 Eredivisieclubs. Dat zijn er waarschijnlijk 17 meer dan jij als fan. Wanneer jouw favoriete club bij ons bekend is, proberen wij ook onze nieuwsbrieven af te stemmen op jouw clubvoorkeur. Om ervoor te zorgen dat jij niks mist van jouw favoriete club vragen wij je toestemming om jouw gegevens te delen met je favoriete club.