Blijf altijd in de frontlinie van Ons Voetbal! Als trouwe fan willen wij jou de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen uit onze competitie(s) niet onthouden. Ontvang speciaal voor jou onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in Ons Voetbal. Bekijk op deze pagina welke nieuwsbrieven beschikbaar zijn voor jou.

Eredivisie Line-up en Round-up

Onze Eredivisie Competitie updates houden je op de hoogte van alle nieuwtjes in onze competitie. Voor elke speelronde ontvang je de Eredivisie Line-up met wedstrijdschema, statistieken, actualiteiten, quizjes en games. Na afloop krijg je de Eredivisie Round-up met highlights van de afgelopen speelronde en win-acties. Bij bijzonder nieuws ontvang je ook specifieke nieuwsbrieven.

Eredivisie acties

Word deel van de Eredivisie actie! Schrijf je in voor onze fan- en winacties gedurende het seizoen en we houden je op de hoogte van de start ervan. Als abonnee ben jij altijd als eerste op de hoogte van de acties van jouw favoriete club. Word nu deel van de Eredivisie-ervaring!

Officiële partners van de Eredivisie

Geniet van exclusieve voordelen voor fans van Ons Voetbal! Onze geweldige partners en leveranciers organiseren regelmatig winacties en aanbiedingen speciaal voor jou. Mis deze kans niet om te profiteren van deze unieke gelegenheden. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven en bekijk onze partners en leveranciers hier.

Eredivisie & onze clubs

De Eredivisie is natuurlijk fan van alle 18 Eredivisieclubs. Dat zijn er waarschijnlijk 17 meer dan jij als fan. Wanneer jouw favoriete club bij ons bekend is, proberen wij ook onze nieuwsbrieven af te stemmen op jouw clubvoorkeur. Om ervoor te zorgen dat jij niks mist van jouw favoriete club vragen wij je toestemming om jouw gegevens te delen met je favoriete club.