Voetbal Geeft

Bekerwinst en straatvoetbalcompetitie voor jonge voetballers: hand in hand samen.

Feyenoord viert niet alleen op het veld, maar ook in de wijken! Het hele jaar door organiseren zij namelijk de Feyenoord Street League; een straatvoetbal competitie voor de Rotterdamse jeugd. Calvin Stengs verrast de jonge voetballers en hun teammanager Sebert op het plein in Bloemhof.

Sebert’s Bijdrage aan Bloemhof

De 39-jarige Sebert is inmiddels al 6 jaar actief als vrijwillig teammanager van het Feyenoord Street League team in Bloemhof. Met veel passie en toewijding coacht hij de kinderen niet alleen op voetbaltechniek, maar ook op teamwork en respect. Daarnaast helpt hij de kinderen met het organiseren van zogenaamde “buurtbijdragen”. Dit zijn vrijwillige activiteiten zoals het schoonmaken van de wijk of het helpen van ouderen.

Calvin Stengs Bezoekt Bloemhof

Op een zonnige dag verrast Feyenoord-speler Calvin Stengs Sebert en zijn team op het plein. Het wordt een middag vol met onvergetelijke herinneringen voor de kinderen van Bloemhof en Sebert. Het bewijst dat voetbal niet alleen een spel is, maar een middel dat mensen met elkaar verbindt. En dat is precies waar Feyenoord voor staat.

“Voor mij is het Feyenoord gevoel: geen woorden, maar daden” Zowel op het veld als daarbuiten!
Calvin Stengs

Voetbal Geeft

Samen met de 18 eredivisieclubs en maatschappelijk partner VriendenLoterij zet de Eredivisie zich in om iedere dag een positieve impact op de maatschappij te maken door te werken aan een gezondere, inclusievere en sterkere samenleving. In de videoserie 'Voetbal Geeft' wordt stilgestaan bij de impact die eredivisieclubs hebben op de maatschappij en wat dit voor een individu kan betekenen.

Dit artikel delen