Voetbal Geeft

De Voetbal Geeft Week: Wie geef jij een bal?

De Eredivisie kijkt tijdens de Voetbal Geeft Week samen met VriendenLoterij (maatschappelijk partner Eredivisie) dankbaar terug op een mooi voetbalseizoen waarin clubs, spelers en fans hun maatschappelijke inzet hebben getoond. Voetbal geeft namelijk veel terug aan de samenleving en deze keer is het de beurt om alle supporters iets te geven: de nieuwe eredivisiebal 2022/’23!

LET OP: Deze actie vond plaats van 23 t/m 29 mei 2022. Het is dan ook niet meer mogelijk je op te geven voor de actie. Binnenkort vindt de loting plaats en worden de winnaars op de hoogte gesteld.

Geef een eredivisiebal aan een ander

In de Voetbal Geeft Week is het, naast het laten zien van de impact, de beurt aan de fans om te vieren dat het clubhart hetzelfde ritme slaat of omdat een ander juist een clubhart onder de riem nodig heeft. Centraal in het vieren en geven staat de nieuwe Eredivisie Derbystar bal 2022/’23. De Eredivisie en VriendenLoterij (maatschappelijk partner Eredivisie) geven dan ook 1800 nieuwe Eredivisie ballen weg!

Met wie maak jij mooie Eredivisieavonturen mee? Wie heeft jou afgelopen jaar geholpen of verdient juist een steuntje in de rug op dit moment? Ga naar de actiepagina en vul het formulier in en wie weet maak jij binnenkort een vriend, vriendin, trainer, juf, meester, klasgenoot of collega blij met één van de 1.800 eredivisieballen 2022/'23 tijdens de Voetbal Geeft Week!

Voetbal Geeft

Samen met de 18 clubs en Maatschappelijk Partner VriendenLoterij zet de Eredivisie zich in om iedere dag een positieve impact op de maatschappij te maken door te werken aan een gezondere, inclusievere en sterkere samenleving. In de videoserie Voetbal Geeft wordt stilgestaan bij de impact die eredivisieclubs hebben in de maatschappij en wat dit voor een individu kan betekenen.

Dit artikel delen