Maatschappelijk

Hulp van en voor Eredivisiefans

FC Utrecht, RKC Waalwijk, PSV en Vitesse hebben allen een hulpplatform ontwikkeld waar vraag en aanbod van hulp samenkomt in de coronacrisis. De clubs fungeren op deze manier als een soort 'marktplaats' voor sociale diensten.  

RKC Waalwijk, Vitesse en PSV werken samen met NLvoorelkaar, het grootste vrijwilligersplatform van Nederland. Ze brengen al acht jaar vraag en aanbod van mensen bij elkaar, zodat zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens deze periode van het coronavirus hebben ze een speciaal platform opgezet dat initiatieven, hulpvragen en mensen die willen helpen in Nederland samenbrengt.  

Daarbij kun je denken aan het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond, het oppassen op kinderen voor mensen in vitale beroepen of het sturen van een kaartje naar een bewoner in een verzorgingstehuis.  

Aan alle fans die graag anderen willen helpen: Wil je graag iets doen voor een ander? Gewoon in je buurt of ander vrijwilligerswerk? Maak een account aan en ontdek wat bij jou past.
Aan alle fans die zelf wel wat hulp kunnen gebruiken of mensen kennen die een steuntje in de rug nodig hebben: Plaats een vraag en vind iemand die kan helpen! 

Voor meer informatie bekijk hier de websites van FC UtrechtRKC WaalwijkPSV en Vitesse

Bekijk hier alle initiatieven van de Eredivisieclubs.

Dit artikel delen