Voetbal Geeft

Paulos Abraham inspireert kinderen tijdens de 'Meer en Beter Bewegen Tour'

Tientallen kinderen hadden een fantastische dag tijdens de Meer en Beter Bewegen Tour van sportclubs uit Groningen! Wat deze dag extra speciaal maakte was dat hun voetbalheld, Paulos Abraham, zich aansloot bij de Groningse jeugd om samen te sporten en plezier te hebben.

Meer en Beter Bewegen Tour

Het doel van de 'Meer en Beter Bewegen Tour' is om bewegingsarmoede onder jongeren tegen te gaan en hen te inspireren tot een actievere levensstijl. Om dit te bereiken, werken FC Groningen en andere sportclubs uit de regio samen en benutten ze de kracht van topsport om jongeren aan te moedigen om meer te bewegen.

Ik hoop dat ik de kinderen kan inspireren en blij kan maken door samen met ze te sporten
FC Groningen-aanvaller Paulos Abraham

Genoten

Paulos Abraham weet als geen ander hoe belangrijk sporten is en daarom zet hij zich graag in voor dit initiatief. Tijdens de Meer en Beter Bewegen Tour genoot hij samen met de kinderen van een dag vol sport en spel. Voor de eredivisiespeler is het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk is en dat niemand hoeft achter te blijven.

De kinderen waren dolenthousiast en genoten zichtbaar van deze bijzondere dag. En wie weet, misschien zijn er onder de kinderen wel toekomstige topsporters die ook anderen zullen inspireren om te blijven bewegen!

Voetbal Geeft

De Eredivisie zet zich samen met de 18 clubs en Maatschappelijk Partner VriendenLoterij in om iedere dag een positieve impact op de maatschappij te maken door te werken aan een gezondere, inclusievere en sterkere samenleving. In de videoserie Voetbal Geeft staan we stil bij de impact die eredivisieclubs hebben in de maatschappij en wat dit voor een individu kan betekenen.

Dit artikel delen