Eredivisie Awards

PSV hofleverancier voor het Eredivisie Elftal van de Maand November

PSV is met vijf spelers eveneens hofleverancier van het Eredivisie Elftal van de Maand november. Daarnaast maken spelers van Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, Feyenoord, Ajax en N.E.C. Nijmegen deel uit van de selectie.

Naast Joey Veerman (Eredivisie Speler van de Maand) en Johan Bakayoko (Johan Cruijff Talent van de Maand) maken ook verdedigers Sergiño Dest, André Ramalho en Jordan Teze deel uit van het elftal. Go Ahead Eagles volgt met twee spelers: Willum Willumsson en Jeffrey de Lange, die voor de derde maand dit seizoen de beste keeper is.

Het Eredivisie Elftal van de Maand november: Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles), Sergiño Dest (PSV), André Ramalho (PSV), Bart Vriends (Sparta Rotterdam), Jordan Teze (PSV), Joey Veerman (PSV), Quinten Timber (Feyenoord), Steven Bergwijn (Ajax), Willum Willumsson (Go Ahead Eagles), Johan Bakayoko (PSV) en Koki Ogawa (N.E.C. Nijmegen).

Over de verkiezing

De Eredivisie Speler van de Maand, Johan Cruijff Talent van de Maand en het Eredivisie Elftal van de Maand worden gekozen op basis van statistieken (Opta) en stemmen van voetballiefhebbers (KPN Man of the Match). Deze criteria spelen ook een rol bij de shortlist voor de Eredivisie Speler van het Jaar en Johan Cruijff Talent van het Jaar. Deze prijzen, evenals de prijzen in de Azerion Vrouwen Eredivisie, worden elk seizoen uitgereikt op de Eredivisie Awards.

De verkiezing Eredivisie Speler van de Maand is een initiatief van de Eredivisie CV in samenwerking met ESPN en EA SPORTS FC™ 24. De verkiezing voor het Johan Cruijff Talent van de Maand wordt georganiseerd door de Eredivisie CV in samenwerking met ESPN, Johan Cruyff Foundation en VriendenLoterij. 

Dit artikel delen