Voetbal Geeft

Redouan El Yaakoubi: 'Trots op de jonge leider Tarik en zijn verdiensten voor de wijk in Rotterdam'

Tarik is 16 jaar en komt uit Rotterdam. En heeft zijn leven op de rails heeft gekregen dankzij de Excelsior Foundation. Tarik groeide op in een harde buurt en had moeite om vrienden te maken en over zijn problemen te praten. Maar dankzij de clinics van Excelsior zoals het project Playing for Success, heeft hij zijn zelfvertrouwen weten op te bouwen.

Tarik tekent contract bij Excelsior Foundation

Tarik is nu zelf actief bij de Excelsior Foundation en helpt andere kinderen die in dezelfde situatie zitten als hijzelf. Afgelopen zomer ondertekende hij een contract. Nu begeleidt hij zelf jongeren en houdt hen op het rechte pad. Tarik is op zo'n jonge leeftijd een voorbeeld voor andere kinderen en wordt gezien als een goede trainer voor de wijk. Hij betrekt altijd andere kinderen en zit altijd goed in zijn vel.

Ik ben trots op Tarik en wat hij voor jongeren in zijn wijk doet. Ik zie veel overeenkomsten met mijzelf toen ik jong was.
Redouan El Yaakoubi, aanvoerder van Excelsior,

Herkenning en erkenning

El Yaakoubi ziet veel overeenkomsten met zichzelf toen hij jong was en benadrukt hoe belangrijk het is om door te zetten en elke dag dankbaar te zijn voor wat je hebt.

Tarik heeft sinds hij bij Excelsior is gekomen veel meer zelfvertrouwen opgebouwd en maakt sneller vrienden. Hij wil graag mensen helpen en is dankbaar voor iedereen die hem hierbij heeft ondersteund. Tarik heeft ambitie en wil zijn school goed afronden, een goede jongerenbegeleider worden en echt een voorbeeld zijn voor andere jongeren.

Dit artikel delen