Voetbal Geeft

Sean Klaiber bezorgt zieke Quinn (7) een bijzondere kerstmiddag

Sinds februari leeft de familie van Quinn (7) in zorgen, hij is ernstig ziek en kreeg de diagnose lymfeklierkanker. Sindsdien is het ziekenhuis in en uit en staat het leven volledig op zijn kop. Om even alle zorgen te vergeten heeft FC Utrecht, Quinn samen met zijn ouders en zusje Nova uitgenodigd voor de kerstmarkt in Stadion Galgenwaard. Bij het stadion staat selectiespeler Sean Klaiber de familie al op te wachten om ze een bijzondere kerstmiddag te bezorgen.

Eerste editie Kerstmarkt FC Utrecht

In de grachten van Stadion Galgenwaard stonden tientallen kerstkraampjes opgesteld, waar de bezoekers konden genieten van heerlijke lekkernijen en verschillende activiteiten. De ernstige zieke Quinn was speciaal uitgenodigd door FC Utrecht. Selectiespeler Klaiber stond bij de hoofdingang om ze hartelijk te ontvangen, na een heerlijke kop chocomelk en struinen over de kerstmarkt mocht hij samen met zijn ouders en zusje dineren in een van de skyboxen. Onder de boom ziet Quinn kadootjes liggen, hij krijgt een kado aangereikt van Sean Klaiber en begint te glunderen als hij ziet wat er in zit: een prachtige kersttrui van FC Utrecht. Quinn krijgt ook hoog bezoek van de mascotte die hij een dikke knuffel geeft en als afsluiter kwam het kerstkoor de familie toezingen. "Dit is herinneringen maken, hoe het wend of keert dit onthoudt hij. Hij kan nu echt kind zijn, aldus Quinn zijn ouders."

Ik ben zelf ook vader en om hem dan zo positief te zien... ja, dan doet dat wel met je. Ik ben echt trots op hem!
Selectiespeler FC Urecht: Sean Klaiber

VOETBAL GEEFT

De Eredivisie zet zich samen met de 18 clubs en Maatschappelijk Partner VriendenLoterij in om iedere dag een positieve impact op de maatschappij te maken door te werken aan een gezonde, inclusieve en sterke samenleving. In de videoserie Voetbal Geeft bij de impact die eredivisieclubs hebben in de maatschappij en wat dit voor een individu kan betekenen.

Dit artikel delen