KPN eDivisie

Spannendste KPN eDivisie Finals in vijf jaar: 5 juni LIVE in Maastricht

  • KPN eDivisie Finals op 5 juni in het MECC Maastricht;
  • € 50.000 prijzengeld;
  • De finalisten: Vitesse, PSV, Feyenoord, FC Twente, AZ, N.E.C., RKC Waalwijk en sc Heerenveen;
  • Meeste onvoorspelbare KPN eDivisie Finals ooit

Op 5 juni wordt in het MECC Maastricht het GG22 DreamHack Sports festival georganiseerd. De trekpleister van het festival? De KPN eDivisie Finals. Acht clubs hebben zich geplaatst voor de climax van het seizoen en gaan strijden om de prijzenpot van € 50.000, de kampioenschaal en tickets voor FIFAe World Cup Playoffs.

Vitesse, PSV, Feyenoord en FC Twente plaatsten zich via het reguliere seizoen direct voor de KPN eDivisie Finals; AZ, N.E.C., RKC en sc Heerenveen kwalificeerden zich via de Playoffs. Zij gaan onder luid support van meegereisde fans de strijd met elkaar aan. Wie kroont zich de kampioen van de KPN eDivisie?

De KPN eDivisie Finals beloven de spannendste ooit te worden. Nooit eerder stonden clubs in het reguliere seizoen zó dicht op elkaar, wat het geringe verschil in kwaliteit tussen de spelers bewijst. Weet Vitesse haar sterke vorm vast te houden? Winnen de ervaren en drukbestendige PSV’ers opnieuw? Of weet een outsider als sc Heerenveen opnieuw te verrassen?

De KPN eDivisie Finals zijn live bij te wonen. Via onderstaande button zijn een gelimiteerd aantal beschikbare kaarten te verkrijgen.

Dit artikel delen