Voetbal Geeft

Fortuna Sittard keepers Pandur en van Osch bezorgen Syb (11) de dag van zijn leven

De 11-jarige Syb heeft een zware periode achter de rug. Op zijn training wordt hij verrast door zijn grote helden Ivor Pandur en Yanick van Osch.

De Limburgse Syb is samen met zijn vader seizoenkaarthouder van Fortuna Sittard. Hij geniet van de wedstrijden die zij samen bezoeken en heeft zijn ogen daarbij vooral gericht op keepers Ivor Pandur en Yanick van Osch.

Een paar jaar geleden wordt de moeder van Syb ziek. Ze blijkt kanker te hebben en overlijdt vrij snel daarna in 2021. Syb mist zijn moeder enorm. Buren Ryan en Ayleen besluiten Syb in het zonnetje te zetten door hem op te geven voor een bijzondere voetbalwens.

Syb zijn grootste wens gaat in vervulling wanneer zijn helden Pandur en Van Osch op zijn training verschijnen. De twee keepers bezorgen Syb een dag om nooit te vergeten!

Het voelt fantastisch als je iemand aan het lachen kunt maken.
Ivor Pandur, keeper Fortuna Sittard

Voetbal Geeft

De Eredivisie zet zich samen met de 18 clubs en Maatschappelijk Partner VriendenLoterij in om iedere dag een positieve impact op de maatschappij te maken door te werken aan een gezondere, inclusievere en sterkere samenleving. In de videoserie Voetbal Geeft staan we stil bij de impact die eredivisieclubs hebben in de maatschappij en wat dit voor een individu kan betekenen.

Dit artikel delen