Voetbal Geeft

Binck (20) 'Back in the Game' dankzij PSV

De 20-jarige Binck heeft dankzij het project “Back In The Game” van PSV zijn leven weer op de rails gekregen. Samen met PSV-speler Jerdy Schouten sluit hij zijn traject af met het maken van een mooi spandoek.

Op 10-jarige leeftijd kreeg Binck te maken met een depressie, waardoor hij op school niet meer functioneerde en op 13-jarige leeftijd op school uitviel.  Met de steun van "Back In The Game" vond Binck zijn plezier terug. Vier dagen lang werd hij persoonlijk begeleid op een unieke reis naar persoonlijke en professionele groei en succes. Binck is inmiddels weer aan het werk en wilt graag terug naar school. 

Samen met PSV-speler Jerdy Schouten sluit hij zijn traject af met het maken van een mooi spandoek. Jerdy Schouten: "In deze tijd zijn er veel jongeren die met zichzelf in de knoop zitten. Het is heel fijn dat er dan iets is waar ze hun ei kwijt kunnen en daardoor hun angsten kunnen overwinnen."

Voetbal Geeft

Samen met de 18 eredivisieclubs en maatschappelijk partner VriendenLoterij zet de Eredivisie zich in om iedere dag een positieve impact op de maatschappij te maken door te werken aan een gezondere, inclusievere en sterkere samenleving. In de videoserie 'Voetbal Geeft' wordt stilgestaan bij de impact die eredivisieclubs hebben op de maatschappij en wat dit voor een individu kan betekenen

Dit artikel delen