KPN Man of the Match

De 9 uitblinkers van speelronde 29 | KPN Man of the Match

Jizz Hornkamp (Heracles Almelo), Joey Veerman (PSV), Odysseus Velanas (PEC Zwolle), Ricky van Wolfswinkel (FC Twente), Sontje Hansen (NEC), Yankuba Minteh (Feyenoord), Oliver Edvardsen (Go Ahead Eagles), Robert Mühren (FC Volendam) en Sam Lammers (FC Utrecht) zijn afgelopen weekend uitverkozen tot KPN Man of the Match.

Bij iedere eredivisiewedstrijd wordt er een speler gekroond tot officiële KPN Man of the Match dankzij de fans én de objectieve wedstrijdstatistieken van Opta. Breng wekelijks je stem uit op de uitblinkers, eenvoudig via de Eredivisie App (http://eredivisie.nl/app) of op ESPN.nl/MOTM

De fans hebben een belangrijke stem in het vaststellen van de winnaar: vanaf de 80e minuut kiezen zij hun favoriet via dit stemplatform. Stemmers maken daarbij automatisch kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van hun favoriete club.

De stemmen worden gecombineerd met de objectieve wedstrijdstatistieken van Stats Perform om de officiële KPN Man of the Match te bepalen. KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie, maakt dit technisch mogelijk zodat vrijwel direct na de wedstrijd de KPN Man of the Match bekend is.

Spelers die zijn uitgeroepen tot KPN Man of the Match maken meer kans op de prijzen voor Eredivisie Speler van de Maand en Johan Cruijff Talent van de Maand. Spelers die zijn uitgeroepen tot KPN Man of the Match maken meer kans op de prijzen voor Eredivisie-speler van de Maand en Johan Cruijff Talent van de Maand. De statistieken en stemmen van de fans wegen ook mee voor de Eredivisie Speler van het Jaar en Johan Cruijff Talent van het Jaar award die na het seizoen worden uitgereikt tijdens de Eredivisie Awards, live te zien op ESPN.

Dit artikel delen