Wie is jouw OneToWatch?

Welke jeugdspeler gaat dit seizoen doorbreken? Mika Godts (Ajax), Isaac Babadi (PSV) of een van de andere talenten in de Eredivisie? Gaan nieuwe spelers als Tiago Dantas (AZ), Brian De Keersmaecker (Heracles Almelo) of Oliver Edvardsen (Go Ahead Eagles) indruk maken dit seizoen? Of wie maakt de beste comeback? Calvin Stengs (Feyenoord), Younes Namli (PEC Zwolle) of toch Kaj Sierhuis (Fortuna Sittard)?

Kortom: wie is volgens jou de OneToWatch dit seizoen? Laat het ons weten en maak kans op een shirt van je favoriete eredivisieclub!

Vul je gegevens in om je stem te bevestigen 👇

Daarmee maak jij kans op een shirt van je favoriete eredivisieclub! Lees hier de actievoorwaarden.

Verwerken..
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Over Eredivisie OneToWatch

Na het succes van afgelopen seizoenen gaan we ook dit jaar op zoek naar de smaakmakers in de Eredivisie. Vorig jaar werd Xavi Simons door voetbalfans benoemd tot de Eredivisie OneToWatch. Xavi liet zijn voeten spreken: hij werd gedeeld topscorer in de Eredivisie en behoort tot de vijf genomineerden voor Eredivisie Speler van het Jaar 2022-23.

In het seizoen 2021-22 koos voetbalminnend Nederland voor Jurriën Timber, die afgelopen zomer Ajax als Eredivisie Speler van het Jaar 2021-22 en Johan Cruijff Talent van het Jaar 2021-22 verliet voor Arsenal FC. In het seizoen 2020-21 werden onder meer Antony (Manchester United), Noni Madueke (Chelsea FC) en Orkun Kökcü (Benfica) genoemd als OneToWatch. Ook Kökcü is, net als Simons, één van de vijf genomineerden voor Eredivisie Speler van het Jaar.

FAQ (Veelgestelde vragen)

OneToWatch is de afgelopen jaren een begrip geworden in de voetbalwereld. Wie gaat er doorbreken, wie wordt topscorer, wie maakt de beste comeback? Kortom wie wordt de OneToWatch van dit seizoen? Vanuit de Eredivisie zijn we op zoek naar de smaakmakers van komend seizoen. Aan alle voetbalfans in Nederland stellen we daarom de vraag: wie is volgens jou de OneToWatch?

Simpel: door te reageren onder onze berichten! Dat kan op social media als 'comment', maar ook door het formulier op de website in te vullen. Onder alle deelnemers verloten we enkele shirts van de eredivisieclubs.

Die staan bovenaan de pagina, maar zijn ook hier (klik hier) te lezen.

De winactie loopt van 8 augustus 2023 (12.00 uur CEST) tot en met 20 augustus 2023 (23.59 uur CEST). Winnaars krijgen in de week daarna een bericht via social media of e-mail.

Zo vaak als je wilt! De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Je kan als deelnemer wel maar maximaal één shirt winnen.

De meest gekozen spelers lichten we uit op onze social media-kanalen (@Eredivisie).