KPN Teamgenoot

KPN Teamgenoot

In de videoserie KPN Teamgenoot, een initiatief van de Eredivisie en KPN Mooiste Contact Fonds, staan jonge voetbalfans centraal die vanwege hun ziekte zelf niet naar het stadion kunnen. Via de KPN Klasgenoot krijgen zij alsnog de mogelijkheid om hun favoriete club te bezoeken.

KPN Klasgenoot

De KPN Klasgenoot is een speciaal voor KlasseContact ontwikkeld apparaat, dat het contact tussen klas en leerling mogelijk maakt. Via een mobiel video- en audiosysteem dat via (mobiel) internet een beeld- en geluidsverbinding legt tussen school en leerling is live contact mogelijk. Dankzij deze techniek kunnen zieke leerlingen onderwijs volgen en, minstens zo belangrijk, in contact blijven met hun klasgenoten.

KPN Teamgenoot

Naast mogelijkheden in de klas biedt de KPN Klasgenoot jonge supporters de kans om een wedstrijd van zijn of haar favoriete club van dichtbij mee te maken. Zo worden zij voor één dag teamgenoot: ze krijgen een stadiontour van hun favoriete speler, bekijken de wedstrijd vanaf de reservebank en krijgen een unieke wedstrijdbeleving.

KPN

KPN Klasgenoot is een apparaat dat langdurig zieke kinderen een bijzondere wedstrijdbeleving geeft. De aanvoerder van de club laat de Klasgenoot door het hele stadion gaan. Het veld op, de kleedkamer en dug-out in en is aanwezig bij de ereronde. Zo ervaren deze kinderen hoe het er tijdens een wedstrijddag aan toe gaat en komen zij dichterbij hun helden dan ooit!